WWW.SOUPLESSEMETHODE.NL

Met het boek Het Duurloopmisverstand

Souplessemethode.nl gaat als volgt om met uw gegevens:

- er wordt alleen gebruikt gemaakt van functionele cookies, dwz cookies om o.a. aantal bezoekers te tellen en inloggegevens te onthouden.

- als u zich registreert om bijvoorbeeld hoofdstuk 1 van Het Duurloopmisverstand te lezen of een bericht op het forum te plaatsen, dan wordt uw e-mailadres opgeslagen en bewaard zolang de Souplessemethode in de belangstelling staat / deze website bestaat. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor een eventuele nieuwsbrief die overigens zelden verstuurd wordt: slechts eenmaal per 1-2 jaar als er iets belangrijks over het boek Het Duurloopmisverstand te melden is, bijv een nieuwe druk. U kunt uiteraard een verzoek indienen via de button 'contact' in het hoofdmenu om uw e-mailadres te laten verwijderen of na ontvangst van de nieuwsbrief u via een link in die nieuwsbrief af te melden. Ook kunt u contact opnemen om inzage te krijgen in uw gegevens of die te laten wijzigen.

- als u een bericht in het forum plaatst, wordt ook nog uw IP-adres opgeslagen, dat uiteraard slechts uw provider aangeeft en niet kan leiden tot uw eigen fysieke adres of naam.

- uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.


Forum gesloten

Wegens voortdurende spam heb ik helaas het forum moeten sluiten. Bezoek svp de souplessemethode-groep op Facebook voor discussies, vragen.

Zoeken

Login Form

Hardloopnieuws

Geen feed gevonden

Nieuws Losseveter

Geen feed gevonden